Elérhetőség: + 36 20 418 1091 | info@salsamojito.hu  
 
 
Szalagavatós, esküvői táncok

Tánctanítás, ruhabérlés

Ha már nyakadon a szalagavató, és egy jó, tapasztalt tánctanárt keresel ehhez a jeles eseményhez, keresd Palásthy Gyurit bátran, legyen szó akár osztálytáncról (rocky, salsa, country, cha-cha-cha, palotás, bajor sörtánc...), akár évfolyamkeringőről.

Ha fogalmatok sincs, mit táncolnátok, ne aggódjatok, egy DVD-n ízelítőt kaphattok jónéhány táncfajtáról, és a jelmezzel, keringőruhával, frakkal sem akad gondotok. Lesz aki elhozza nektek a sulihoz, rátok igazítja, majd az előadás után elviszi a helyszínről, és nem is drága.

Ha esküvőre készülsz, akkor is bátran telefonálj, ha van ötleted, ha nincs! Együtt megkeressük a legjobb zenét, és egy fergeteges show-t ütünk össze, hogy a násznép és Ti is örökre megjegyezzétek ezt a napot!

 

További információ:
0620 418 1091
Palásthy Gyuri 


.

 

 

 

salsa, salsa tánc, salsa tánciskola, kezdő salsa tanfolyamok, az első óra ingyenes, salsa oktatás, salsa stílusok, zumba, zumba fitness, zumba latin dance, zumba latin dance fitness, kubai salsa, latin-amerikai táncok, cha-cha-cha, samba, rumba, paso doble, jive, standard táncok, angol keringő, bécsi keringő, tangó, slowfox,
 
2010 | Salsa Mojito Tánciskola | info@salsamojito.hu