Bachata Középhaladó Workshop - 
4 alkalmas

Bachata Középhaladó Workshop - 4 alkalmas

Az alapokon túl
szeptember 16-tól!

Facebook esemény

Ez a tanfolyam azoknak szól, akik már tisztában vannak a bachata alapjaival, szokták is táncolni bulikban, voltak is táborokban és wellness hétvégéken bachata órákon, szóval nem kell elölről kezdeni.

Tanulunk jól vezethető-követhető figurákat, izgalmas technikai dolgokat, a szint kb. a tábori sárga óráknak fog megfelelni. A cél, hogy még magabiztosabbá válj a táncparketten, bővitsd a figura és technikai repertoárod, még jobban mozogj - jelszó a sikerélmény!

Kinek szól?

Mindenkinek, aki már rendelkezik a bachata alapjaival.

Jelentkezés

Kérjük, jelezd részvételi szándékod a facebook esemény visszaigazolásával, ÉS ha kedvezményes áron szeretnél részt venni a workshopon, akkor belépődet szeptember 15-ig érdemes beszerezned Tánciskolánk óráin! Természetesen a helyszínen is lesz lehetőség belépő vásárlásra a terem befogadóképessége erejéig!

Kérjük, hogy párban jelentkezz! Ugyan cserélünk majd partnert, de ez nem lesz kötelező. Viszont ha cserélsz, akkor a megtanult figurákat könnyebb lesz bárkivel alkalmazni a bulikban! A párban jelentkezés az egyenlő létszám miatt fontos.

Ha még nincs a tanfolyamhoz párod, igyekszünk segíteni! Érdemes körbekérdezni a csoportodban, és posztolni az esemény falára.

Oktatók

Toncsi és Gyuri

időpont

időpont

17.00-18.00

  1. szeptember 16. szombat
  2. 2. szeptember 23. szombat
    (utána kezdődik a Reggaeton Workshop)
  3. 3. október 8. vasárnap!
    (a 7-ei French Salsa Party miatt)
  4. 4. október 14. szombat
helyszín

helyszín

Patak Mozgásklub
Gödöllő, Szent János u. 5.
a Török Ignác Gimnázium mögött

részvételi díj

részvételi díj

Szeptember 15-ig elővételben
a Tánciskola bármelyik óráján:
5000 Ft
Helyszínen: 6000 Ft
Órajegy: 1600 Ft

kapcsolat