KORONAVÍRUS KÖZLEMÉNY

KORONAVÍRUS KÖZLEMÉNY

Sokan már láttátok a hírt, veszélyhelyzetet rendelt el a ...

Sokan már láttátok a hírt, veszélyhelyzetet rendelt el a kormány, és a számos rendelkezés mellett betiltják a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvényeket. Emiatt nincs lehetőségünk mérlegelésre, nagy sajnálatunkra kénytelenek vagyunk elhalasztani a:

1. március 14-ére meghirdetett Freedom Salsa Partyt és a 
2. március 20-22-ére tervezett Seherezádé Wellness Hétvégét.

A Wellness Hétvégével kapcsolatban:
- Mivel a célunk az, hogy a Hétvégét valamilyen formában meg tudjuk tartani, ezért tárgyalunk a Hotellel egy alternatív, májusi időpontról, ez legfeljebb 1-2 napon belül meglesz.
- Amennyiben a résztvevőnek alkalmas ez az új időpont, a befizetett részvételi díj bent marad, és automatikusan az új időpontra lesz érvényes. Ebben az esetben a résztvevőnek semmilyen teendője nincsen. Más esetben a helyzet vis maiornak minősül, vagyis anyagi kár senkit nem fog érni.  

FONTOS!
Tehát ami biztos: március 14-én nem tudjuk megvalósítani a bulit, március 20-22-én pedig a Wellness Hétvégét. Kérünk Tőletek 1-2 nap türelmet, teljes erőnkkel rajta vagyunk a szervezésen, folyamatosan tárgyalunk a hotellel, és minden szabad percünkben figyeljük a híradásokat. Amint megvan a lehetséges új időpont, azonnal hírt adunk róla, ezután mindenki mérlegelni tudja a helyzetet.

A rendszeres tánciskolai órák megtartásával kapcsolatban az egyes helyszínekkel külön-külön egyeztetve, az ő álláspontjukat tiszteletben tartva határozunk és értesítünk Titeket.

Köszönjük a türelmeteket és a megértéseteket, igyekszünk mihamarabb a legjobb megoldást megtalálni, és azonnal tájékoztatni Titeket a továbbiakról.

Facebook posztunk a témában

kapcsolat